11 жовтня   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника міського голови Андрія Маковецького, начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

На початку     апаратної наради, Олександр Миколайович представив усім присутнім Максима Шостаковського , якого було призначенно  на посаду директора комунального підприємства «ТЕПЛОДАРСЕРВІС», та висловив подяку директору та працівникам  МКП «Одеська ТЕЦ-2» за проведену роботу щодо захисту різниці тарифів у розмірі 9,8 млн.грн. Також, міський голова довів до відома усіх присутніх, що 4 жовтня 2021 року  МОЗ, своїм наказом,  затвердило перелік організацій, представники яких підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19.

У ході  проведення наради,  начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  доповідали   про проведену  ними роботу за минулий тиждень, а саме, Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів, що наразі відбувається обрізка гілок дерев біля ліхтарів які  перешкоджають якісному освітленню вулиць, а також продовжуються роботи по місту  з  вивезення сухостою. Також Андрій Сурженко проінформував, що станом на сьогодні, 5 водіїв, які працюють на маршруті Теплодар-Одеса знаходяться на лікарняному, та відмітив, що нещодавно, на протязі десяти днів  робили порівняльний аналіз кількості  пасажирів, які користуються останнім вечірнім рейсом з м.Одеси, та наразі ситуація не змінилась, так, кожного разу налічувалось  декілька пасажирів в маршрутці.

Олександр Михайлов, директор МКП «Одеська ТЕЦ-2» доповів, що наразі  відбуваються гідравлічні випробування, продовжуються роботи з теплоізоляції труб, станом на сьогодні, підприємство на 99,9% готове розпочати опалювальний сезон. Також, Олександр Михайлов, відмітив, що підприємство веде претензійно-позовну роботу щодо  боржників,  платежі населення  по заборгованості з опалення значно знизилися, та вкотре звернувся з проханням терміново погасити в найкоротші  терміни існуючи борги.

Петро Цельник, директор МКП «Теплодарводоканал» доповів, що підприємство працює в штатному режимі, завершилася інвентаризація, в БТІ отримали технічний паспорт на КНС-2.

Олександр Чуйко підняв питання щодо пошкодження дорожнього покриття  біля будинку 87 по проспекту Енергетиків, та надав доручення Петру Цельнику, терміново привести в належний стан зазначену ділянку дороги.

Майя Запорожан, директор КНП «ТЦМЛ» Теплодарської міської ради проінформувала, що за останній тиждень лабораторно підтверджено  вже 35 випадків захворювання на COVID-19. Майя Афанасіївна, наголосила, що наразі в лікарні в наявності є різні  вакцини, та підкреслила, що тільки масова  вакцинація зможе  зупинити пандемію.

 Андрій Маковецький підняв питання щодо стану даху над приміщенням рентген кабінету, а також наголосив, на незадовільному стану території спортивної площадки з тренажерами біля школи, та підкреслив, що такий  стан є недопустимим та небезпечним для займання спортом. Також, Андрій Маковецький зазначив, що наразі є можливість звернутися до громадських організацій та отриматити на безоплатній основі будматеріали для облаштування пандусів, які потребують першочергового поточного ремонту.

У ході наради,   Олександр Шостаковський, начальник 14 ДПРЧ, депутат міської ради, проінформував всіх присутніх що з кожним разом помітно  збільшується кількість  викликів пожежних машин,   з настанням холодів, люди починають обігрівати свої приміщення хто пічним опаленням, хто електрообігрівачами, через це, збільшується  кількість пожеж. Олександр Шостаковський,  закликав всіх жителів міста дотримуватися правил безпеки.

Також, під час наради піднімались і обговорювались питання щодо впровадження соціального проекту «Активні парки», створення безбар’єрного доступу  в місті тощо.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.