30 вересня  2021 року, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання чергової чотирнадцятої сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання. У засіданні взяли участь 16 депутатів  міської ради,  також  були присутні керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та   громадськість міста.

На початку пленарного засідання, Олександр  Миколайович привітав депутатів міської ради Тетяну Чофу та Юлію Танасюк, які нещодавно   відзначали свої день народження, побажавши їм міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

За порядком денним на розгляд  депутатам було запропоновано 30   питань. 

Під час  засідання депутатами було заслухано та обговорено  проекти рішень щодо прогнозу бюджету Теплодарської міської громади на 2022-2024 роки та  зміни і доповнення  до бюджету на 2021 роки. Також, підтриманий проект про створення комунального підприємства  «Теплодарсервіс» Теплодарської міської ради.

Депутатами була розглянута та затверджена міська Програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2022-2024 роки.

Розглянуті та  підтримані  зміни до міської програми «Безпечне місто Теплодар на 2020-2022 роки», програми «Соціальний захист населення». Затвердили програму розвитку земельних відносин та охорони земель на території Теплодарської громади на 2021-2025 роки, та програму розвитку культури на 2022-2025 роки у м.Теплодар.

Також, депутатським корпусом було детально обговорено та затверджено ряд земельних питань, серед яких програми розвитку земельних відносин та охорони земель на території Теплодарської громади на 2021-2025 роки та зміни до програми з проведення інвентаризації  земель комунальної власності на території громади на 2021-2022 роки. Затвердили проекти про інвентаризацію земель садівничих кооперативів, товариств та земельних ділянок для індивідуального та колективного садівництва, житлово-будівельних кооперативів та об’єднань. Підтримали проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок жителям міста.

Всі проекти рішень за порядком денним депутатами були детально розглянуті, обговорені та прийняті відповідні рішення.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.