Відділ з питань оборонної, мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, повідомляє про проведену роботу з оповіщення призовників, які перебувають на військовому обліку в Теплодарській міській раді про їх виклик до 2-го відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі – РТЦК та СП).

         Повістки підготовлені індивідуальні, кожному призовнику за підписом міського голови, сповіщення здійснювалось особисто відділом та через ТОВ “Житлово-експлуатаційне будівельне підприємство «Наше місто».

         Прошу особисто звернути увагу осіб, які вказані в списках № 1 та № 2 про обов’язкове особисте прибуття до РТЦК та СП за адресом: м. Біляївка, вул. Костіна, буд. 52., кім. № 6, за винятком призовників, які надали документи підтверджуючі поважні причини їх відстрочки від призиву, до відділу з питань оборонної, мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення за адресом: м. Теплодар, вул. Піонерна, буд. 7, каб. № 22.

         Додатково інформуємо щодо призовників, які ухиляються від виконання військового обов’язку (призову до строкової військової служби) будуть подаватись до органів Національної поліції для їх розшуку, затримання і доставки до РТЦК та СП, а також  звертаємо увагу, що вони також несуть адміністративну та кримінальну відповідальність згідно із законодавством.

Розпорядження

Список розшук

Список призив

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.