В Одесі проведено командний чемпіонат України з греко-римської боротьби серед юнаків 2006-2007 років народження. В складі збірної Одеської області виступали і троє борців з Теплодару – це чемпіон України серед молодших юнаків кандидат у майстри спорту України Кирило Угрік, першорозрядник Дмитро Димитров і другорозрядник Олексій Димитров.   Вихованці тренера-викладача першої категорії Володимира Андрійовича Гладуша  показали високу майстерність і були лідерами у своїх вагових категоріях.

        Знову високу техніку боротьби показав Кирило Угрік – всі п’ять його виходів на килим завершувалися перемогами над опонентами. Молодець! Дмитро і Олексій Димитрови теж боролися чудово – в їх активі по чотири перемоги. Тож можна констатувати: теплодарська школа боротьби є найкращою в нашому регіоні. Особливо це відчутно після того, як були підведені підсумки групових змагань – збірна нашої області не пройшла у фінал для боротьби за нагороди.

       В останньому кварталі року у теплодарських борців ще багато серйозних випробувань. І якщо пандемія не перешкодить, то ми ще станемо свідками їх успішних виступів.

       Хай щастить!                                                                                             

                                    

                                                                         А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.