27 вересня   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника міського голови Андрія Маковецького, начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

На початку     апаратної наради, Олександр Миколайович подякував за футбольний матч, який відбувся 25 вересня між нашою командою «Енергетик» та командою із с.Градениці.

У ході  проведення наради,  начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  доповідали   про проведену  ними роботу за минулий тиждень, а саме, Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів, що наразі відбуваються роботи з усуненню аварії на водогоні яка сталася у неділю по проспекту Енергетиків,81, а також  продовжуються роботи з видалення та вивезення сухостою.

Олександр Михайлов, директор МКП «Одеська ТЕЦ  №2»  доповів, що підприємством продовжуються роботи з підготовки до опалювального сезону, виконуються  роботи по ремонту мережевих водопідігрівачів.

Майя Запорожан, директор КНП «ТЦМЛ» Теплодарської міської ради доповіла, що за останній тиждень лабораторно підтверджено 9 випадків захворювання на COVID-19, а також вкотре нагадала всім присутнім,  що вакцинація в місті триває.  

Олександр Прудкий, заступник  міського голови  з питань діяльності виконавчих органів проінформував, що наразі школа  повністю підключена до інтернету, та днями буде налаштоване шкільне музичне обладнання.  Андрій Маковецький , звернув увагу на занедбаний стан шкільного стадіону, та наголосив, що такий стан є небезпечним та недопустимим  для занять спортом.

Вадим Лазарєв,  начальник управління майна та інвестицій доповідав, що наразі ведуться роботи з пошуку  підрядника, який буде виконувати ямковий ремонт доріг по місту, також ним піднімались питання щодо встановлення «лежачих поліцейських» по вулицях міста, та взяття на облік від ГО «Почни з себе» саджанці. Також, під час апаратної наради керівництво міста, особливу увагу приділили незадовільному стану зовнішнього вигляду фасаду будівлі Сільпо. Андрій Маковецький, наголосив, що зовнішні роботи фасаду та укладання тротуарної  плитки біля будівлі тривають занадто повільно, це спричиняє великі незручності для жителів міста, а сам орендар приміщення не поспішає прискорити виконання робіт, тому, Андрій Миколайович,  запропонував звернутися за допомогою до поліції.

Міський голова Олександр Чуйко підняв питання щодо безпритульних собак в місті,  кількість  яких постійно збільшується, та запропонував,  спільними діями шукати шляхи вирішення проблеми, яка на сьогоднішній день стоїть гостро в місті.

Тетяна Чуприненко, начальник відділу соціально-економічного розвитку виступила з інформацією та нагадала всім присутнім,  що всі юридичні особи, фізичні особи – підприємці та громадські формування  мають протягом трьох місяців  подати державному реєстратору документи для оновлення в Єдиному державному реєстрі відомостей про кінцевих бенефіціарних власників.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.