20 вересня 2021 року міський голова Олександр Чуйко провів чергове засідання комісії з питань забезпечення дітей–сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків у місті Теплодар.

Начальниця служби у справах дітей ознайомила присутніх з Протоколом №2 засідання регіональної комісії з питань формування пропозиції щодо розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, від 30.07.2021 року.

Головна спеціалістка служби у справах дітей зазначила, що відповідно до додатку вищезазначеного протоколу, до списку дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа для виплати грошової компенсації, увійшла одна особа, яка перебуває на місцевому квартирному обліку.

Заступниця фінансового управління повідомила,  що за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету особа отримає 291843,3 грн.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорень було вирішено надати дозвіл особі, відкрити спеціальний рахунок у банку (відділення банку), визначеного відповідно до Порядку відбору банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги, виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням та заробітної плати працівникам бюджетних установ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2001 р. №1231 (Офіційний вісник України, 2001 р., №39, ст. 1762; 2020 р., №6, ст. 278, №93, ст. 3004).

 

 

ССД

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.