20 вересня   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника міського голови Андрія Маковецького, начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

На початку     апаратної наради, Олександр Миколайович підняв питання щодо поширення недостовірної  інформації  депутатами міської ради    щодо будівництва сміттєпереробного  заводу на території м.Теплодар, та вкотре підкреслив, що він, особисто, проти цього проекту на території громади. Заступник міського голови Андрій Маковецький, також довів до відома всіх присутніх, що наразі в соціальних мережах різними методами відбувається маніпулювання людьми   щодо будівництва  сміттєпереробного  заводу, та закликав, не піддаватися цьому, а спільними зусиллями сприяти розвитку міста та прагнути до пошуку інших проектів.

У ході  проведення наради,  начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  доповідали   про проведену  ними роботу за минулий тиждень, а саме, Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів, що днями встановлені на в’їздах в місто дорожні знаки «Рух вантажних автомобілів заборонено». Також, по місту продовжуються роботи з видалення та вивезення сухостою, після чого,  розпочнуться роботи з освітлення вулиць.

Олександр Михайлов, директор МКП «Одеська ТЕЦ  №2»  доповів, що підприємством продовжуються роботи з підготовки до опалювального сезону, та зазначив, що Міжгалузева асоціація  «Укртеплокомуненерго», у яку нещодавно увійшло МКП «Одеська ТЕЦ  №2»,   звернулася до вищих органів влади  з вимогами вжиття заходів щодо забезпечення стабільного проходження опалювального сезону, застосування економічно обґрунтованих тарифів, та визначення механізму компенсації з державного бюджету збитків підприємств.

Майя Запорожан, директор КНП «ТЦМЛ» Теплодарської міської ради доповіла, що в місті фіксуються випадки захворювання вірусом Коксакі. Також,  вкотре наголосила, що для  ефективної протидії поширенню  COVID-19  мешканці мають  свідомо поставитися до свого здоров’я та зробити щеплення. Майя Афанасіївна, повідомила, що відтепер в лікарні впроваджений  сервіс – електронні лікарняні, який дасть змогу спростити процес оформлення листка непрацездатності.

Під час  апаратної наради Вадим Лазарєв,  начальник управління майна та інвестицій доповів про проведену роботу за минулий тиждень, а саме, детально обговорювалися питання капітального ремонту даху  в блок-вставці, питання технопарку, взяття на баланс пам’ятників міста, право власності на недобудови, створення інвестиційного паспорту міста, пошук організацій для технічного обслуговування бювета в  місті.

Олександр Прудкий, заступник  міського голови  з питань діяльності виконавчих органів проінформував, що найближчими днями  школа буде повністю підключена до інтернету. Андрій Миколайович, наголосив, що у цю п’ятницю, керівництво з робочим візитом відвідає заклад освіти для перевірки  стану виконання робіт.

Під час апаратної наради, Олександр Шостаковський, начальник 14 державної пожежно-рятувальної частини м.Теплодар доповів, що днями, через навмисний  орендарем підпал сухостою стався  на полі пожар, який був вчасно ліквідований.

Олександр Миколайович,  підняв питання   перенести  музичну школу та будинок  творчості в більш зручніше для навчання дітей приміщення та надав доручення керівникам закладів  зустрітися   для більш детального обговорення.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.