Не шкодуйте долонь,

Аплодуйте акторам,

Завжди аплодуйте акторам!

«Театр – це казковий світ, в якому створюється ілюзія життя, де, вдягаючи маску на обличчя, знімаєш її з душі. Адже, виходячи на сцену, актори стають справжніми. Чи грають? Грають нас, глядачів? Людей з реального світу, з реальними почуттями, емоціями, долями…»

   З давніх пір театр вважали величним храмом мистецтва і чарівна атмосфера театру завжди полонить  до себе.

  Театр  не має одного обличчя -це храм емоцій  де разом з акторами ми плачемо, сміємося, вчимося оцінювати свої вчинки. Не дарма же зображають дві маски – веселу і сумну. Театр, як дзеркало у якому відображається  життя суспільства. Скільки ролей зіграно на його підмостках!

   Це професійне свято об’єднує не лише майстрів сцени, чиє життя назавжди пов’язане з театром, а  і аматорів, які  вільну годин свого часу від основної роботи віддають грі на сцені, а також багатьох відданих та вдячних глядачів, які шанують творчість акторів, режисерів-постановників і сценаристів.

  При Теплодарському міському будинку культури 15 років діє під керівництвом Світлани Чмихової народний театр «СвіЧа». Приємно, що є люди закохані в сцену, вони радують новими виставами, ролями і чудовою грою та під чуйним керівництвом режисера одягають свої маски.

   Вітаємо всіх, чиє життя пов’язане з театральною сферою.

   Бажаємо вам здоров’я, натхнення,  відмінного настрою, втілення творчих задумів, для плідної та успішної праці на творчій ниві. Нехай ваше життя буде, як кришталева вода, а всі проблеми вирішуються швидко і легко.

Дякуємо за ту радість, яку даруєте!

Нам – милуватися, а вам – блищати!

 

                                                                                                      Відділ освіти, культури, молоді та спорту ВКТМР.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.