№65-ПРР від 15.02.2021р. Про перейменування Теплодарської міської ради Одеської області

ТЕПЛОДАРСЬКА МІСЬКА РАДА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

          ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

Про перейменування

Теплодарської міської ради Одеської області

Відповідно до ст.ст.140, 144, 146 Конституції України, ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», Постанови Верховної Ради України ”Про утворення та ліквідацію районів” від 17.07.2020 року №807-IX, Закону України ”Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрації” від 17.11.2020 року №1009-IX, Теплодарська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Перейменувати Теплодарську міську раду Одеської області на Теплодарську міську раду Одеського району Одеської області, а виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеської області на виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області.
  2. Відділу обліку та фінансів (Толстоп’ятова С.І.) та юридичному відділу  виконавчого комітету (Юзишина І.В.) вжити заходи щодо державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу Теплодарську міську раду Одеської області та виконавчий комітет.
  3. Встановити, що всі рішення міської ради та її виконавчого комітету, розпорядження міського голови та документи, в яких зазначено назву “Теплодарська міська рада Одеської області ” у відповідних відмінках, прийняті до набрання чинності цим рішенням, є чинними та приймаються всіма виконавчими органами міської ради, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, при цьому при прийнятті нових рішень та документів використовується нова назва “Теплодарська міська рада Одеського району Одеської області”.
  4. Керівникам виконавчих органів міської ради, що мають статус юридичних осіб, керівникам комунальних підприємств, установ, закладів, засновниками яких є Теплодарська міська рада Одеської області, забезпечити внесення змін до установчих документів відповідно до пункту 1 цього рішення.
  5. Керівникам управлінь, відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради внести зміни до Положень про них та посадових інструкцій працівників.
  6. Відділу діловодства, контролю та організаційної роботи виконавчого комітету (Баскакова І.П.) здійснити заходи щодо оновлення офіційного сайту міської ради, пов’язані з перейменуванням.
  7. Контроль за виконання даного рішення покласти на комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності та антикорупційної політики, конфлікту інтересів, правопорядку та соціального захисту населення.