№964-ПРР від 29.09.2020р. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Теплодарської міської ради від 22.12.2005р. №481-IV «Про встановлення для підприємств, установ та організацій, які належать до комунальної власності територіальної громади м.Теплодар, розміру частини прибутку, яка підлягає зарахуванню до міського бюджету»

У К Р А Ї Н А

 ТЕПЛОДАРСЬКА МІСЬКА РАДА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  ПРОЕКТ  РІШЕННЯ

 

Про визнання таким, що втратило чинність

рішення Теплодарської міської ради від 22.12.2005р. №481-IV

«Про встановлення для підприємств, установ та організацій,

які належать до комунальної власності територіальної громади

м.Теплодар, розміру частини прибутку, яка підлягає зарахуванню до міського бюджету»

 

         Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Теплодарська міська рада Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Визнати таким, що втратило чинність рішення Теплодарської міської ради від 22.12.2005р. №481-IV «Про встановлення для підприємств, установ та організацій, які належать до комунальної власності територіальної громади м.Теплодар, розміру частини прибутку, яка підлягає зарахуванню до міського бюджету».
  1. Зняти з обліку діючих регуляторних актів рішення Теплодарської міської ради від 22.12.2005р. №481-IV «Про встановлення для підприємств, установ та організацій, які належать до комунальної власності територіальної громади м.Теплодар, розміру частини прибутку, яка підлягає зарахуванню до міського бюджету».
  2. Відділу з питань інформаційної політики та зв»язків з громадськістю (Баскакова І.П.) розмістити дане рішення на офіційному сайті Теплодарської міської ради
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестиції, комунальної власності та підтримки підприємницької діяльності, торгівлі.