№926-ПРР від 01.09.2020р. Про внесення змін в структуру та загальну чисельність виконавчих органів Теплодарської міської ради

УКРАЇНА

ТЕПЛОДАРСЬКА МІСЬКА РАДА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

                                                                                                  

 

Про внесення змін в  структуру та загальну чисельність

виконавчих органів Теплодарської міської ради  

 

 

         З метою впорядкування структури, загальної чисельності  виконавчих органів Теплодарської міської ради у відповідності до ст.ст. 11, 25, п.5 частини 1 ст.26, п.6 частини 4 ст.42, ст.54 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні, враховуючи  рішення Теплодарської міської ради від  20 серпня 2020 р. № 742-VІІ  та службову записку начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту, Теплодарська міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни в структуру та загальну чисельність виконавчих органів Теплодарської міської ради затверджену рішенням Теплодарської міської від 28 листопада 2019р. №648-VII, а саме:

–  ввести у відділ освіти, культури, молоді та спорту УОКС 1 штатну одиницю  –  головного спеціаліста.

  1. Затвердити структуру та загальну чисельність виконавчих органів Теплодарської міської ради у кількості 66 одиниць згідно з додатком.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності та антикорупційної політики, конфлікту інтересів, правопорядку та соціального захисту населення.