28 жовтня об 11.00 відбулось засідання міського голови Жовніра Михайла Васильовича з депутатами Теплодарської міської ради та керівниками організацій, установ та підприємств міста. На обговоренні було одне питання – відмова НАК «Нафтогаз України» в підписанні договору з КП «Одеська ТЕЦ-2» на постачання газу для початку опалення міста Теплодар.

Причиною відмови в підписанні договору стала саме заборгованість ТОВ «Теплодаренерго» перед НАК «Нафтогаз України», до якої міське комунальне підприємство «ОТЕЦ-2» не має ніякого відношення. Відмова від підписання вищезазначеного договору призводить до зриву початку опалювального сезону у м.Теплодар, що є неприпустимим. Заручниками даної ситуації стали мешканці міста, оскільки в їх оселях досі відсутнє тепло. Значну частку боргу ТОВ «Теплодаренерго» перед постачальником газу складають борги населення, майже 3 млн.грн.

Численні звернення до Адміністрації Президента України, Кабінету міністрів України, депутатів Верховної ради України та керівництва Одеської області, перемовини з керівництвом НАК «Нафтогаз України» ніякого результату не дали.

На теперішній час, міське комунальне підприємство ”ОТЕЦ-2”   повністю готове для початку опалювального сезону в м.Теплодар.

На 31 жовтня 2016 року призначена ще одна зустріч міського голови Жовніра Михайла Васильовича з першим заступником НАК «Нафтогаз України» Переломою Сергієм Віталійовичем, на якій будуть остаточно обговорені умови підписання договору на постачання газу в м.Теплодар.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.