07 жовтня 2016 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради.  Порядок денний включав в себе розгляд наступних питань:

  1. Про розробку загального плану щодо проведення комплексної реорганізації системи централізованого теплопостачання м.Теплодар.
  2. Про розробку загального плану щодо проведення комплексної реорганізації систем централізованого водопостачання та водовідведення м.Теплодар.
  3. Про розроблення загальних заходів для впровадження у 2017 році системи поводження з твердими побутовими відходами на території м.Теплодар.

По даним питанням доповідав в.о.першого заступника міського голови Панасюк Олег Юрійович, який повідомив, що для вирішення проблем житлово- комунального господарства в місті необхідний комплексний підхід. Першим кроком на шляху такого комплексного підходу запропоновано створення робочих груп, до складу яких ввійдуть експерти з питань ЖКГ. Основною задачею даних груп стане розробка комплексних програм з реорганізації систем централізованого тепло- та водопостачання міста.

Ще одна група буде створена для розробки комплексу заходів, направлених на впровадження системи поводження з твердими побутовими відходами.

Міський голова Михайло Васильович Жовнір запропонував включити до даної програми будівництво на території м.Теплодар сміттєпереробного заводу, а також розглянути питання взяття в оренду у Одеської обласної ради сміттєзвалища, розташованого в с.Доброжаново.

Діяльність робочих груп буде здійснюватися на громадських засадах.  

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

 

Відділ з питань внутрішньої політики

та зав’язків з громадськістю

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.