04 січня  о 10.00 год.  в кабінеті міського голови відбулась традиційна робоча нарада з приводу проходження опалювального сезону. Нарада проходила під головуванням міського голови Михайла Васильовича Жовніра. В нараді приймали участь: перший заступник міського голови Олег Юрійович Панасюк, директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Черевко Ніла Борисівна, головний інженер МКП «Теплодарводоканал» Ващенко  Володимир Олександрович, начальник відділу з питань НС та ЦЗН Мурашов Олександр Іванович, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутат Теплодарської міської ради Некрасов Юрій Петрович.

«Станом на 04 січня 2019 р. МКП «Одеська ТЕЦ-2» використала 1,781млн. м3 природного газу, на суму 14 млн. 893 тис.грн.»,- повідомив присутнім Панасюк Олег Юрійович. Станом на 01.01.2019 р. заборгованість населення становить 2 млн. 589 тис.грн. Поряд з цим, борг МКП «Одеська ТЕЦ-2» перед НАК «Нафтогаз» складає 10 млн. 572 тис.грн.

Котельна працює в штатному режимі та режимі економії ресурсів.

Бігунов Михайло Михайлович звернувся до керівництва КП «Одеська ТЕЦ-2» з питанням, яке схвилювало жителів всього міста: «Чому така різниця в тарифах за опалення між будинками?» Головний інженер нашої котельної пояснив, що причин багато: по-перше, розбалансованість самої системи опалення в будинках, по-друге, різні проекти будинків, матеріали стін та інше, по-третє, важливу роль відіграє утеплення підвальних приміщень і самих будинків, в багатьох квартирах встановлені додаткові системи опалення(теплі поли, опалення на балконах і лоджіях), які не задокументовані і не оформлені належним чином, споживаючи теплову енергію, мешканці цих квартир за неї не сплачують, тим самим збільшується фінансове навантаження на інших мешканців даних будинків та інше.

Некрасов Юрій Петрович ще раз звернув увагу на необхідності розробки плану заходів, направлених на економію всіх ресурсів КП «Одеська ТЕЦ-2», оскільки коштів катастрофічно не вистачає.

Мурашов  Олександр Іванович доповів, що служби міста готові до сталого проходження зимового періоду, до можливого виникнення надзвичайних ситуацій та до подолання їх наслідків.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.