Два останніх змагання року учні відділення греко-римської боротьби Теплодарської ДЮСШ провели в м.Миколаєві. Вихованці тренера-викладача В. А. Гладуша приймали участь у традиційних передноворічних Всеукраїнських турнірах з великою кількістю учасників.

       Турнір «Святий Миколай» проводився серед юнаків 2007 року народження і молодше. Тут наш лідер Кирило Угрік був неперевершеним і переборов усіх суперників. Маємо трьох призерів 2009 р.н. До речі, двоє з них боролися у фіналі і мали шанс стати найкращими. Але Сергій Балюк і Станіслав Лозновенко отримали срібні нагороди, що для них є найвищими спортивними досягненнями. Роман Лєпєгов став бронзовим призером. У цих хлопчиків ще все попереду, а те, що вони вміють боротися, – факт.

      Турнір «Сніжинка» зібрав кадетів 2003-2005р.н. і молодших юнаків 2006-2007р.н. Від команди Теплодарської ДЮСШ було 7 учасників і всі зійшли на медальний подіум. Наші кращі борці Кирило Угрік і Микита Чебан по шість разів виходили на килим і завжди перемагали – вони переможці турніру! Ще троє   наших представників боролися у фіналах і стали срібними призерами,  переборовши по п’ять своїх опонентів, – це Даниіл Битка, Дмитро Дімітров і Теймур Гусейнханов. Як бачимо, отримати медаль у змаганнях борців не так і легко. Бронзові нагороди у Миколи Дем’яненка і Вугара Мамедова. Ось так успішно юні борці завершили свій останній турнір у цьому році. Молодці!

        2018 рік – один із самих успішних для учнів відділення греко-римської боротьби. Вони приймали участь у 19 змаганнях обласного, Всеукраїнського і Міжнародного рангу, виборовши 24 золотих, 21 срібну і 21 бронзову медаль! В особистому заліку поза конкуренцією другорозрядники Кирило Угрік і Микита Чебан – в них по 6(!) золотих медалей і Кубків! Обидва входять у склад збірної Одеської області і напередодні отримали від Федерації боротьби Одещини приємний подарунок – борцівське тріко. Так тримати!

        Адміністрація ТДЮСШ висловлює щиру подяку тренеру-викладачу Володимиру Андрійовичу Гладушу за його плідну працю і любов до своєї справи, за те, що теплодарська школа боротьби – засновником якої він і є –  не лише найкраща на Одещині, але й добре відома за її межами.

      Ми щиро вдячні учням і батькам за довіру, моральну і матеріальну підтримку!

       Всім щирі побажання в Новому році: здоров’я, злагоди, достатку та миру!

                                                                       А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.