29 листопада 2018 року відбулась чергова сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 47 питань.

Перед початком пленарного засідання, міський голова Михайло Васильович Жовнір привітав Ободовського Івана Сергійовича з минулим Днем народження, побажавши міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

Першим проектом, який був запропонований до уваги депутатів, був проект про внесення змін до Статуту територіальної громади м.Теплодар, а саме про порядок здійснення місцевих ініціатив. Рішення підтримано.

Далі були затверджені розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету Теплодарської міської ради, які були прийняті в міжсесійний період, підтримані рішення про порядок надання платних послуг в закладах освіти, культури та спорту м.Теплодар.

Затверджено ряд міських Програм:

  • Програма «Розвиток дорожнього господарства, що знаходиться у комунальній власності територіальної громади м.Теплодар на 2019-2021 року»,
  • Програма «Утримання, охорона об’єктів та майна комунальної власності територіальної громади м.Теплодар на 2019-2021 роки»,
  • Програма «Благоустрій міста та розвиток і збереження зелених насаджень м.Теплодар на 2019-2021 роки».

Після деяких обговорень, депутати вирішили доцільним підтримати проект рішення «Про припинення юридичної особи міське комунальне підприємство «Телерадіокомпанія «Теплодар-Медіа» шляхом його ліквідації», також Рада підтримала виділення земельної ділянки під будівництво підвідного газопроводу у м.Теплодар.

Далі були питання, які стосувались земельних відносин громадян міста. Всі рішення були підтримані.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.