Вже кілька років відділення греко-римської боротьби Теплодарської ДЮСШ є найкращим на Одещині. І це закономірно: вихованці тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша змагаються в усіх куточках України і всюди демонструють високу майстерність і бійцівські якості.

       Ось нещодавно приймали участь у 11-му Міжнародному турнірі «КУБОК ДОВБУША», що відбувся у м.Стрий Львівської області і зібрав не лише кращих юних борців нашої держави, але й із країн Східної Європи. Тут наш Кирило Угрік – минулорічний переможець – знову розраховував на звитягу, але після шести перемог він поступився за вихід у фінал і став бронзовим призером.  У активі Нікіти Чебана п’ять перемог і теж бронзова медаль. Молодці!

      А першорозрядник Даниіл Битка (вагова категорія 54кг) виступив на чемпіонаті України у м.Харкові. Були всі підстави на успішний виступ, бо  наш борець – неодноразовий чемпіон зональних чемпіонатів, учасник фінальних змагань. Ба! Його вагова категорія, як ніяка інша, склалась із титулованих борців і перебороти ні чемпіона світу-2017, ні чемпіона Європи-2018 нашому спортсмену поки що не вдалось. Тож у підсумку 5 місце.

        Вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!

                                                                              А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.