Сьогодні, 19 жовтня о 10.00 год.  в кабінеті міського голови відбулась чергова робоча нарада з приводу готовності міста до опалювального сезону. В нараді приймали участь: перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович, директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Черевко Ніла Борисівна, головний інженер  Проненко Сергій Дмитрович, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутат Теплодарської міської ради Некрасов Юрій Петрович. Нарада проходила під головуванням міського голови Михайла Васильовича Жовніра.

Нараду розпочала Ніла Борисівна, повідомивши присутнім про готовність котельні до початку опалювального сезону, обладнання готове до включення, розхідні матеріали закуплені, спеціалісти пройшли всі необхідні навчання, продовжується ремонт теплотраси (утеплення).  

Проненко Сергій Дмитрович повідомив, що проводиться обстеження будинків з метою перевірки приладів обліку теплової енергії. На превеликий жаль, в нашому місті присутні прояви вандалізму, із перевірених 8 будинків, в трьох лічильники розбиті та понівечені, хоча замки в підвальні приміщення не пошкоджені.  «В той час, коли кожна копійка на обліку, коли не вистачає коштів на своєчасну виплату заробітної плати, місту необхідно буде витрачати кошти на поновлення, ремонт приборів обліку», – зауважила Ніла Борисівна.

Продовжується щоденна напружена і кропітка робота керівництва міста і КП «Одеська ТЕЦ-2» для своєчасного забезпечення міста теплом, готується проект рішення на розгляд виконавчого комітету про початок опалювального сезону з 01 листопада 2018 року (за умови середньодобової температури протягом трьох діб +8*С).

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.