11 жовтня  2018 року о 10.00 год. в кабінеті міського голови Жовніра М.В. відбудеться засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Рекомендований порядок денний:

  1. Про втрату чинності рішення від 23 квітня 2018р. № 62/В-2018 «Про визначення виробника, транспортувальника, постачальника теплової енергії та виконавця послуг з централізованого опалення м.Теплодар»
  2. Про затвердження Порядку оприлюднення інформації про діяльність комунальних підприємств Теплодарської міської ради
  3. Про внесення змін до рішення Теплодарської міської ради від 15 лютого 2018 року № 18/В-2018 «Про затвердження в новій редакції Положення про орган опіки і піклування Теплодарської міської ради над повнолітніми особами, які потребують допомоги щодо забезпечення їх прав та  інтересів, Положення про опікунську раду з питань  забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки  (піклування) та її складу»
  4. Про відпочинок та оздоровлення дітей м.Теплодар у 2018 році
  5. Про зняття з квартирного обліку Усачову В.А., Усачова С.В., Усачову В.В.
  6. Про квартирний облік Кузьміна В.Д.
  7. Про затвердження списків дітей дошкільного віку м. Теплодар
  8. Про присвоєння адреси садовому будинку, який розташований на земельній ділянці, що знаходиться у власності гр. Южіці В.В.
  9. Про присвоєння нової адреси земельній ділянці, яка знаходиться у власності гр. Федорчука В.Г.

10.Про надання згоди гр. Михалець І. П. на виготовлення будівельного паспорту для будівництва індивідуального будинку та господарських будівель за адресою:  Одеська обл., м.Теплодар, ЖБК «Вишневий сад-2006Т»,  вул. Дніпропетровська, 5.

11.Про впровадження в дію Кодексу етичної поведінки посадових осіб місцевого самоврядування Теплодарської міської ради та створення комісії з етики

  1. Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Теплодарської міської ради
  2. Різне

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.