Сьогодні, 05 жовтня о 10.00 год.  в кабінеті міського голови відбулась чергова робоча нарада з приводу готовності міста до опалювального сезону. В нараді приймали участь головний інженер  КП «Одеська ТЕЦ-2» Проненко Сергій Дмитрович, головний інженер ТОВ «ЖЕБП Наше місто» Грозний Олег Алімович, секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович, депутати Теплодарської міської ради Костроміна Алла Вікторівна та Некрасов Юрій Петрович. Нарада проходила під головуванням першого заступника міського голови Панасюка Олега Юрійовича.

Нараду розпочав Олег Юрійович з повідомлення про отримані договори від НАК Нафтогаз України для підписання, що є гарною новиною для комунального підприємства і міста. В договорі вказана минулорічна ціна на газ для населення, але наразі ціна на газ для населення на новий опалювальний період ще обговорюється і остаточно не прийнята.

Ще однією приємною новиною стало можливе зменшення боргу перед НАК Нафтогаз України на 1,7 млн.грн. за рахунок повернення державою різниці в тарифах, документи на взаємозалік оформлюються. Заборгованість населення за спожите тепло за минулий тиждень зменшилась на 70 тис.грн., і складає 2,568 млн.грн., заборгованість КП «Одеська ТЕЦ-2» зменшила свою заборгованість перед НАК Нафтогаз України на 1 млн. 50 тис.грн., в тому числі на 980 тис.грн. за рахунок перерахування пільг та субсидій.

Проненко Сергій Дмитрович повідомив, що внутрішньоквартальні мережі до опалювального сезону готові, протягом тижня буде закінчена традиційна наладка турбіни та генератора, працівниками підприємства проводиться усунення дефектів по утепленню теплотраси. В цілому, КП «Одеська ТЕЦ-2» готова до виробництва і постачання тепла в місто.

ТОВ «ЖЕБП Наше місто» прозвітувало про задовільний стан снігоприбиральної техніки та про заготівлю посипного матеріалу. Олег Юрійович звернув увагу головного інженера ТОВ «ЖЕБП Наше місто» на необхідності пильного обстеження внутрішньобудинкових мереж до початку подачі теплоносія.  

Наприкінці наради, присутнім було повідомлено про офіційний лист від ТОВ «ТЕП» про призупинення проекту будівництва котельні на альтернативних видах палива в нашому місті до квітня 2019 року. Маємо надію, що підприємство все ж таки відновить реалізацію своїх проектів навесні наступного року.

Продовжується щоденна напружена і кропітка робота керівництва міста і КП «Одеська ТЕЦ-2» для своєчасного забезпечення міста теплом.

PS.  Станом на 14.00 годину, за повідомленням директора КП «Одеська ТЕЦ – 2» Черевко Н.Б. керівництвом НАК Нафтогаз України підписано договори з нашим комунальним підприємством на постачання природного газу по всім трьом видам споживачів, а також підписані документи по взаємозаліку різниці в тарифах 1,7 млн.грн.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.