З початком нового навчального року у Теплодарській дитячо-юнацькій спортивній школі, як завжди, навчально-тренувальні заняття поєднуються з участю  вихованців у змаганнях різних рівнів.

Учні відділення греко-римської боротьби Даниіл Битка, Андрій Каліберда і Нікіта Чебан в складі збірної Одеської області боролись за командний Кубок України у м.Харкові. Вихованці тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша посприяли тому, що Одещина закріпилася у вісімці найкращих. Просто чудово виступив наш першорозрядник Даниіл Битка – він переборов усіх суперників. Молодець!

А учні відділення таїландського боксу приймали участь у Відкритому чемпіонаті області з кікбоксингу версії «WAKO» у розділі ЛОУ-КІК, яких підготовив тренер-викладач Олександр Анатолійович Алексійчук. Тут серед учасників було багато титулованих юних спортсменів – переможців і призерів чемпіонатів України, міжнародних змагань. Вперше переможцем турніру став Ростислав Вітальєв (вагова категорія 44кг) – він завоював золоту медаль. Срібні призери – Валерія Прутян (вагова категорія 60кг), Михайло Чабан (вагова категорія 38кг) і Андрій Кравченко (вагова категорія 60кг). Теплодарці отримали право приймати участь у чемпіонаті України.

У юних футболістів, яких тренує Ігор Павлович Гаврилюк, пройдено екватор другого кола вищої ліги чемпіонату Біляївського району. Цього разу до нас  завітали гравці з м.Біляївка. Весь матч пройшов під домінуванням господарів і завершився з розгромним рахунком – 11:0! П’ять голів у активі Наміга Алієва, тричі забивав Кирило Романов, двічі – Карим Маратіє, ще відзначився Євгеній Аладишев. Цей результат дав змогу юнацькій команді м.Теплодар переміститися на друге місце у турнірній таблиці, але попереду ще кілька поєдинків з грізними суперниками.                                                                           

                                                                                            А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.