Зима, передноворічний час, Новий рік та Різдво – це час чудес! Очікування і передчуття свят і дива щорічно ятрить наші душі і серця, привносячи в наше життя непередаване відчуття чарівності і містерій. Без перебільшення можна сказати, що для українців Новий рік та Різдво – це найулюбленіші свята. Саме у ці дні традиційно за святковим столом збирається родина. Особливо новорічні свята полюбляє дітвора, адже це час коли вони отримують не тільки позитивний заряд емоцій від очікування див, а й святкові подарунки.

В нашому місті  вже стало доброю традицією  запрошення дітей із сімей соціально незахищеної категорії на новорічні розваги до сімейного центру «Матрешка». І в цьому році 20 діток біли запрошені на свято до сімейного центру.

Захід, був поділений на розважальні зони відповідно до вікової категорії. Згідно з програмою  для дітей  були організовані веселі  конкурси   з аніматорами, танці  та інші забави. Корисні подарунки переможцям конкурсів та солодкі подарунки були вручені  всім дітям, які були запрошені на свято від сімейного центру «Матрешка». Щасливі діти повернулися у свої домівки, щоб з новими враженнями зустрічати Новорічні свята у своїх родинах.

Виконавчий комітет Теплодарської міської ради щиро вдячний колективу сімейного центру «Матрешка» за багаторічну співпрацю за можливість дарувати дітям радість не тільки із сімей соціально незахищеної категорії, а і своїм вихованцям. Добрі справи ніколи не залишаються не поміченими. Нехай Ваша щедрість та доброта повернеться до Вас сторицею. Усіх благ, процвітання та побільше тепла на Вашому життєвому шляху! 

    Начальник  відділу у справах сім’ї та молоді А.В.Кисильова

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.