23 грудня 2016 року відбулась чергова сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 38 питань.

Першими питаннями, які були винесені на розгляд депутатів Теплодарської міської ради, стали: виконання плану роботи Теплодарської міської ради за ІІ півріччя 2016 року та затвердження плану роботи Теплодарської міської ради на І півріччя 2017 року. Рішення були підтримані.

Наступними питаннями розглядались внесення змін до бюджету міста Теплодар на 2016 рік, затвердження структури та загальної чисельності виконавчого комітету Теплодарської міської ради на 2017 рік, а також структури та загальної чисельності управління майна та інвестицій Теплодарської міської ради.

Затверджені також розпорядження міського голови, прийняті у міжсесійний період, програма соціально-економічного та культурного розвитку міста Теплодар на 2017 рік і програма «Надання пільг на оплату послуг зв’язку та інших пільг, передбачених законодавством та компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2017 рік».

Наступним пакетами були питання, які стосувались земельних відносин громадян міста.

Всі рішення були підтримані.

В різному виступив секретар Теплодарської міської ради Бігунов М.М., який повідомив присутнім про відмову енергопостачальної компанії «Одесаобленерго», на запит виконавчого комітету Теплодарської міської ради, в перерахунку тарифів на електропостачання в період відсутності опалення у місті.

Виступили депутати Костроміна А.В. з пропозиціями, щодо боротьби з боржниками по комунальним послугам та іншим платежам, які систематично не сплачують і нарощують борги. Методи боротьби, які були запропоновані, викликали деякі обговорення та критику з боку інших депутатів. Наприкінці засідання, Кізіль С.Д. запропонував директорам комунальних підприємств розробити детальний план заходів по зменшенню заборгованостей та представити їх на наступному засіданні Теплодарської міської ради.

З відеоматеріалами дев’ятнадцятої сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання можна ознайомитись за посиланням 

Засідання чергової дев’ятнадцятої сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.