21 грудня 2016 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено тридцять сім питань.  

Перші п’ять питань стосувались захисту інтересів дітей зі статусом. Доповідала по даним питанням Гріщук Н.М.

Наступні два питання були про затвердження кошторисної частини проектної документації за робочими проектами по капітальному ремонту на об’єктах комунальної власності територіальної громади м.Теплодар Одеської області.

Далі розглядались проекти рішень про затвердження штатного розпису централізованої бухгалтерії управління освіти, культури та спорту, Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи, про медичне обслуговування дітей в навчальних закладах міста, та про введення до штатного розпису дошкільного навчального закладу №1 «Веселка» ставки учителя-логопеда. Доповідачем з даних питань була Назаренко М.М. начальник управління освіти, культури та спорту.

Ще один пакетом, який був розглянутий членами виконавчого комітету, відносився до архітектурних питань, а саме, про присвоєння адреси садовим будинкам та земельним ділянкам, про надання згоди на виготовлення будівельного паспорту, про надання дозволу фізичній особі-підприємцю на тимчасове розміщення пересувної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності. Дані питання були підтримані членами виконавчого комітету.

Наступним рішенням була підтримана пропозиція про внесення до Теплодарської міської ради щодо затвердження структури та загальної чисельності виконавчого комітету Теплодарської міської ради на 2017 рік та  затверджений план роботи виконавчого комітету Теплодарської міської ради на 2017 рік.

Також були розглянуті питання щодо затвердження тарифу на послуги автостоянки, які надаються комунальним підприємством «Теплодарський міський ринок», підтримано членами виконавчого комітету і винесення на розгляд Теплодарської міської ради проекту рішення «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Теплодар на 2017-2019 роки» та надані дозволи на розміщення  зовнішньої реклами фізичним особам.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

З відеоматеріалами засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради можна ознайомитись на каналі Teplodar life – YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=7MzdpvxJ6H8

Відділ внутрішньої політики та зав’язків з громадськістю

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.