21 грудня 2016р. о 10.00 годині в кабінеті міського голови відбудеться засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Рекомендований порядок денний:

1) Про затвердження кошторисної частини проектної документації за робочими проектами по капітальному ремонту на об’єктах комунальної власності територіальної громади м.Теплодар Одеської області

2)Про присвоєння адреси садовому будинку, який розтошований на земельній ділянці, що знаходиться у власності гр.Намазова Шохраддіна Іспандіяра огли

3)Про присвоєння адреси садовому будинку, який розтошований на земельній ділянці, що знаходиться у власності гр.Мазур З.О.

4)Про присвоєння адреси садовому будинку, який розтошований на земельній ділянці, що знаходиться у власності гр.Проценка А.В.

5)Про присвоєння адреси садовому будинку, який розтошований на земельній ділянці, що знаходиться у власності гр.Музики С.Я.

6)Про присвоєння адреси садовому будинку, який розтошований на земельній ділянці, що знаходиться у власності гр.Разумова В.М.

7)Про присвоєння адреси садовому будинку, який розтошований на земельній ділянці, що знаходиться у власності гр.Васілі А.С.

8)Про присвоєння адреси земельній ділянці, що знаходиться у власності гр.Московки Г.С.

9)Про присвоєння адреси земельній ділянці, що знаходиться у власності гр.Воробйова А.В.

10)Про присвоєння адреси земельній ділянці, що знаходиться у власності гр.Помиканова М.М.

11)Про присвоєння адреси гаражу, який розташований на земельній ділянці, що знаходиться у власності гр.Хімеля І.М.

12)Про надання згоди гр.Гусаченку М.М. на виготовлення будівельного паспорту для будівництва індивідуального житлового будинку та господарських будівель за адресою: м.Теплодар, ЖБК «Вишневий сад-2006Т», вул.Одеська, 31

13)Про надання згоди гр.Гагаріній В.О. на виготовлення будівельного паспорту для будівництва садового будинку за адресою: м.Теплодар, СТ «Радуга», вул.Північна, 51.

14)Про надання дозволу Ніколаєвій Л.М. на улаштування тимчасового приміщення для зберігання дитячої коляски за рахунок частини приміщення під’їзду буд.88, перший поверх по пр.Енергетиків.   

15)Різне.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.