15 грудня 2016 року на кінцевій зупинці маршрутного автобусу № 75 «Теплодар – Одеса» фахівцями Міського центру зайнятості м.Теплодар  був проведений Ярмарок вакансій.

До уваги мешканців міста були представлені актуальні, на даний час, вакансії. Особливу зацікавленість мешканців виявили високооплачувані вакансії: агроном (із заробітною платою від 10000,00грн.), тракторист (від 5000,00грн.), електрогазозварник, механік рефрижераторних установок та інші. На питання, щодо умов та  оплати праці, відповідали представники кадрових служб підприємств міста (ПП «Тріада-1», ТОВ «Наше місто», ТОВ «Сільпо-Фуд», ПП «Колос», ТОВ “ТК “Грегорі Арбер”) та запрошені соціальні партнери.

Крім інформації по вакансіям фахівці центру зайнятості Заяць М.В. та Граблюк О.Є.  відповіли на різноманітні питання присутніх, які стосуються соціальних послуг та можливостей служби зайнятості. Окрему увагу було приділено вакансіям, які наявні в силових державних структурах, службі за контрактом у Збройних силах України та прикордонній службі.

На стендах та дошках оголошень фахівці МЦЗ м.Теплодар розмістили інформацію, щодо можливості безкоштовного навчання за професіями візажиста, швачки, кондитера, адміністратора та ін. у ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» з можливістю безкоштовного проживання, проходження медичного огляду та оплати проїзду. Усі бажаючі отримали актуальний друкований матеріал  центру зайнятості.

З керівництвом міського автотранспортного підприємства досягнуто домовленості про безкоштовне розповсюдження  актуальної інформації служби зайнятості безпосередньо в автобусах через водіїв.

Акція тривала з 8.00 до 10.00, незважаючи на складні погодні умови, та набула позитивного міського резонансу.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.