У рамках реформування молодіжної сфери Міністерством молоді та спорту України розпочато роботу щодо впровадження зазначеної реформи. Водночас, Мінмолодьспорт спільно з Міністерством фінансів України реалізує проект “Гендерно-орієнтоване бюджетування в Україні (ГОБ)”.

Враховуючи зазначене, Міністерство молоді та спорту України 13 грудня 2016 року у м. Києві (готель Русь, адреса: вулиця Госпітальна, 4, м. Київ, 02000) проводить семінар з метою забезпечення роз’яснювальної роботи щодо подальшого впровадження реформ у молодіжній сфері, зокрема гендерно-орієнтовного бюджетування в Україні.

У семінарі візьме участь заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема. Також, у рамках заходу будуть обговорені питання щодо молодіжної політики та механізму організації та проведення конкурсу проектів молодіжних та дитячих громадських організацій, який щороку проводиться Мінмолодьспортом.

Водночас учасникам зустрічі буде представлено попередні результати незалежного моніторингу заходів переможців конкурсу 2016 року, який за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” здійснює ГО “Громадський сектор Євромайдану”. Окремо буде обговорено питання впровадження нових підходів проведення конкурсу шляхом розробки ресурсів для он-лайн подачі документів на конкурс.

До участі у семінарі запрошуються представники молодіжних та дитячих громадських організацій (один представник з організації) і до 2 грудня 2016року повідомити Мінмолодьспорт про кандидатури (П.І.Б., посада, телефон, електрона пошта) на електрону пошту molorg@ukr.net

Витрати на харчування та проїзд учасників семінару покриваються проектом “Гендерно орієнтоване бюджетування в Україні (ГОБ)”. (не компенсується вартість квитків1 класу Інтерсіті, класу Люкс та СВ у потягах).

Для отримання більш детальної інформації звертатися у департамент молодіжної політики Мінмолодьспорту (Світлана Рибачок: тел. 246-62-36, Олеся Кравченко: тел. 287-24-57).

                                                     Кисильова А.В., начальник відділу у справах сім’ї та молоді

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.