22 листопада 2016 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено двадцять три питання.  

Першим питанням було затвердження акту щодо проведення інвентаризації на земельній ділянці площею 0,5181га, за адресою: Одеська обл., м.Теплодар, вул Комунальна,8, на якій розташовані металеві гаражі членів АГК «Металіст». Метою даної інвентаризації – є упорядкування користування земельними ділянками відповідно до чинного законодавства. Доповідав дане питання Панасюк О.Ю.

Наступний пакет питань стосувався квартирного обліку, доповідала начальник УРСЗН м.Теплодар Полюк Т.М.

Ще один пакетом, який був розглянутий членами виконавчого комітету, відносився до архітектурних питань, а саме, про переведення садових будинків у жилі, про присвоєння адреси садовим будинкам та земельним ділянкам, про надання згоди на виготовлення будівельного паспорту. Дані питання були підтримані одноголосно всіма членами виконавчого комітету. Лише одне питання про надання дозволу фізичній особі-підприємцю на тимчасове розміщення пересувної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності було відкладене на наступне засідання, у зв’язку з заборгованістю по орендній платі та деякими погоджувальними питаннями.

Останнім питанням, винесеним на розгляд виконавчого комітету, було внесення на розгляд Теплодарської міської ради проекту рішення «Про бюджет міста Теплодар 2017 рік», даний проект бюджету передбачає збільшення дохідної частини на 4 млн.грн.,у порівнянні з 2016 роком.  Доповідала і давала роз’яснення щодо проекту бюджету на наступний рік –  начальник фінансового управляння Одарич С.П.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

 

Відділ внутрішньої політики та зав’язків з громадськістю

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.