Питання несанкціонованої торгівлі в нашому місті залишається актуальним вже не перший рік. Вже декілька років в місті «процвітає»  стихійна торгівля продуктами харчування, особливо тваринного походження. Попри те, що придбані з рук продукти харчування не відповідають санітарним нормам, люди часто ігнорують ці застереження, вважаючи, що такі продукти дешевші і свіжіші та й заощаджується час на відвідини ринку чи магазину. Несвідомі мешканці міста надають перевагу продуктам харчування, які реалізуються з багажників машин або навіть з полу, не замислюючись про якість цих продуктів, ким та в яких умовах вони виготовлені, де зберігались і в яких умовах вони транспортувались. Не дивляться покупці і на бруд, що летить на продукти з вулиці від машин та з-під ніг перехожих. Не згадують вони повідомлення в засобах масової інформації про гострі кишкові отруєння серед тих осіб, які вживали продукти придбані на стихійних ринках, вважаючи що з ними цього не трапиться.

Варто нагадати вуличним торговцям, що розміри адміністративних штрафів, за порушення Правил благоустрою та Правил торгівлі є немалими

Звертаємось до всіх жителів міста : не купуйте продукти харчування в місцях стихійної торгівлі. Застерігаємо всіх від небезпеки, яка пов’язана із вживанням цих небезпечних продуктів. Купуйте продукти харчування на ринку та в продовольчих магазинах. Адже якщо ніхто не купуватиме товари на стихійних ринках – то відповідно й останні зникнуть.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.