В 2016 році в місті активно здійснюються заходи з енергозбереження. Так, вже майже до кінця добігають роботи з утеплення фасадів дитячих садочків «Веселка» та «Сонечко». Утеплення фасаду дало не тільки енергозберігаючий ефект, а і значно покращило естетичний вигляд дитячих закладів.

[yfgallery iduser=”teplodar-rada” show=”album” showtitle=”0″ idalbum=”530204″ psize=”S” asize=”XL” limit=”5″ sort=”published”]

Розпочаті роботи з утеплення фасаду загальноосвітньої школи та ремонту покрівлі. Підрядником на виконання робіт обрано  ТОВ «Наше місто», відповідно до проведеного тендеру. Фінансування проекту відбувається на умовах спів фінансування  з обласного  та місцевого бюджетів. Вартість робіт складає 1250820,0 грн.

[yfgallery iduser=”teplodar-rada” show=”album” showtitle=”0″ idalbum=”530205″ psize=”S” asize=”XL” limit=”5″ sort=”published”]

Проводяться роботи по капітальному ремонту теплової мережі, а саме її утеплення від ПРК до житлового селища, довжиною  1650 п.м. Проект реалізується на кошти обласного бюджету.

Всі роботи на даних об’єктах планується закінчити  у поточному році.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.