06 вересня 2016 року в приміщенні Теплодарського міського Будинку культури відбулась звітна конференція Теплодарської міської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України». На конференції були присутні члени громадської організації та запрошені гості. В якості гостей були запрошені депутат Одеської обласної ради Аркадій Олексійович Губерник, голова ради Одеської обласної Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Анатолій Олександрович Болдескул, начальник управління праці та соціального захисту населення Теплодарської міської ради Полюк Тетяна Миколаївна.

Розпочав конференцію Антоненко П.І., голова Теплодарської міської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», словами подяки Губернику Аркадію Олексійовичу за плідну співпрацю, спонсорську допомогу та небайдуже ставлення до Чорнобильців міста Теплодар. Павло Іванович зазначив, що організацію було реорганізовано в 2011 році і за п’ять років плідної праці організації та спонсорів був відкритий та відремонтований офіс, відреставрований та оновлений пам’ятник ліквідатором аварії на ЧАЕС, виготовлений прапор організації, медалі та грамоти, які були урочисто вручені з нагоди річниці трагедії в Чорнобилі, освячена ікона «Чорнобильський Спас». До тридцятої річниці аварії сім’єю Зубкових, які є ліквідаторами, виготовлений стенд під назвою «Наша біль і наша пам’ять», з яким можна ознайомитись в офісі організації.  Організація всіляко підтримує своїх членів та відстоює їх інтереси.

В ході конференції виступили і запрошені гості. Так, Полюк Тетяна Миколаївна у своєму виступі висвітлила питання пов’язані з оздоровленням та медичним обслуговуванням постраждалих в результаті аварії на ЧАЕС, та відмітила недостатність фінансування державою всіх потреб чорнобильців.

Болдескул Анатолій Олександрович ознайомив присутніх з державними та обласними програмами, направленими на підтримку чорнобильців та їх оздоровлення. Також Анатолій Олександрович відзначив активну діяльність Теплодарської міської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» та її голови Антоненко П.І.

В результаті проведеної конференції був напрацьований та озвучений проект рішення, в якому було вирішено звернутися до Теплодарської міської ради з приводу вирішення деяких проблемних питань організації та її фінансової підтримки.

Заключне слово було надано депутату Одеської міської ради Губернику Аркадію Олексійовичу. Аркадій Олексійович повідомив про створення робочої групи при Одеській обласній раді, яка буде опікуватись проблемами чорнобильців, про готовність надання допомоги Благодійним фондом, засновником якого він є, а також про готовність до подальшої підтримки Теплодарської міської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».

Закінчилась звітна конференція звітом ревізійної комісії та обранням голови і ради організації. В раду були обрані Антоненко П.І., Зубкова З.Б., Дядик В.В., Бордан М.О., Рязанов В.В., головою одностайно був обраний Антоненко Павло Іванович.

 

Відділ з питань внутрішньої політики

та зав’язків з громадськістю

[yfgallery iduser=”teplodar-rada” show=”album” showtitle=”0″ idalbum=”524068″ psize=”S” asize=”L” limit=”10″ sort=”published”] 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.