12О

До уваги жителів міста Теплодар!

В місті Теплодар ініційовано проведення громадських обговорень щодо добровільного об’єднання територіальних громад. (розпорядження міського голови від 31.08.2016 р. «Про проведення громадського обговорення щодо добровільного об’єднання територіальних громад»)

Мешканці міста запрошуються долучитися до громадського обговорення з приводу ініціативи про добровільне об’єднання територіальних громад та створення об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром – м. Теплодар Одеської області.

Місце проведення Обговорень: Теплодарський міський Будинок культури (вул. Комунальна,6).

Дата і час проведення Обговорень16 вересня 2016 року о 18.00.

Громадське обговорення відбувається відповідно до Закону України № 157-19 від 05.02.2015 «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

Коло запрошених для участі: посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, керівники органів самоорганізації населення, представники міських осередків політичних партій та громадських організацій, керівники підприємств, установ та організацій, зацікавлені члени територіальної громади м. Теплодар.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою  із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк до 15 вересня 2016 року включно. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються. Пропозиції (зауваження) слід надсилати на електронну адресу Теплодарської міської ради
ispolkom@trada.gov.ua ) або у письмовій формі на адресу: м. Теплодар, вул. Піонерна, 7.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.