Управління Пенсійного фонду України у Біляївському районі  здійснює заходи щодо залучення  мешканців району до числа користувачів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. 

Веб-портал – це сучасний сервіс надання послуг в електронному вигляді.

Після нескладної процедури реєстрації, у користувачів з’являється змога ознайомлюватися з розміщеними на веб-порталі інформативними матеріалами, а у разі потреби – і використовувати їх з практичною метою. Це зручно, тому що швидко і доступно, вигідно, тому що отримати таку інформацію можна безкоштовно.

Запроваджуючи веб-портал електронних послуг, Пенсійний фонд України якраз і дбав про зручність та доступність для користувачів, адже використання сучасних інформаційних технологій дозволяє значно спростити спілкування пенсіонерів та застрахованих осіб з органами Фонду.

Для реєстрації на веб-порталі необхідно лише один раз звернутися до територіального органу Пенсійного фонду України із заявою та документами (паспорт та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера), отримати реєстраційний код, що займе не більше 10 хвилин. Завершити реєстрацію можна потім в будь-який зручний момент, зайшовши на веб-портал в мережі Інтернет (http://portal.pfu.gov.ua), обравши пункт меню “Зареєструватися”.

Основними перевагами веб-порталу є:

  • Можливість отримання виписки з системи персоніфікованого обліку. Для застрахованих (працюючих або само зайнятих) осіб надається інформація, накопичена в базах даних персоніфікованого обліку щодо внесків, сплачених за особу в ПФУ. Інформація є дуже важливою для Вашої майбутньої пенсії!
  • Виписка з пенсійної справи. Для пенсіонерів надаються відомості з власної пенсійної справи щодо виду призначеної пенсії, розміру пенсії тощо.
  • Попереднє замовлення паперових документів. Для Вашої зручності Пенсійний фонд вводить послугу попереднього замовлення паперових документів.
  • Подання скарг. Засобами Веб-порталу Ви можете подати скаргу до органу Пенсійного фонду.
  • Подання звернень щодо перерахунку пенсії у зв’язку з набутим страховим стажем. Для пенсіонерів надається можливість засобами ВЕБ-порталу подати звернення щодо перерахунку пенсії у зв’язку з набутим страховим стажем.
  • Запис на прийом без черги. Засобами ВЕБ-порталу Ви можете записатися на прийом до органу Пенсійного фонду.
  • Стан розрахунків з ПФУ. Платники єдиного соціального внеску мають можливість отримати інформацію про стан розрахунків з органами Фонду станом на кожне 1 число поточного місяця.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.